Mental coach

Wat geeft jou energie en wat kost energie?

We leven tegenwoordig in een maatschappij die behoorlijk hectisch kan zijn. Wil jij ook zo graag alle ballen hoog houden? En kun jij, met alle verleidingen, de juiste afweging maken?

Te gestrest, een kort lontje, te moe, te druk, ’t komt nu niet uit, letten op voeding is niet zo goed gelukt deze week, van bewegen is het deze week ook niet gekomen…….. ‘Smoesjes’ die we allemaal weleens gebruiken om iets waar we tegenop zien niet te doen.

Misschien is je agenda te vol, of heb je moeite met nee zeggen… Of doe je dingen waar je geen energie van krijgt. Welke factoren gaan schuil achter deze gedachten? Worstel jij met het gebrek aan zelfvertrouwen, angsten, kamp je met een hoge werkdruk of kun je geen keuzes maken? Of misschien is er wel een andere onderliggende reden waarom het afvallen, bewegen, goed voor jezelf zorgen niet zo goed lukt. Wat geeft jou energie en wat kost energie?

Stress ervaren, moe zijn en eigenlijk zo graag een ander ritme in je leven willen, maar door een volle agenda, een druk sociaal leven of ouderschap, vind je het moeilijk om voor jezelf te kiezen. Ben je toe aan een blijvende gedragsverandering en kun je daar hulp bij gebruiken?

Het coachingsstraject

Samen gaan we blokkades doorbreken en zo de weg naar verandering open zetten.

Laten we op zoek gaan naar ‘glimmertjes’ in de ogen, die welbekende sprankeling. De innerlijke motivatie vinden om blijvende gedragsverandering vorm te geven in je leven en om het doel te behalen. Laat me je helpen om de verantwoordelijkheid te nemen voor je leefstijl door in beweging te komen in de richting van een evenwichtiger, vitaler leven.

Jij gaat het beste uit jezelf halen! Bewust worden van jouw gedachten. Waar sta je nu, wie ben je en waar wil je naartoe? Welke behoefte heb je eigenlijk en hoe kun je hier naar luisteren? In kleine stapjes op weg naar het gewenste resultaat.

Tarief

Het tarief voor het Mental Coaching-traject bedraagt €50,- per uur.
Mocht je meer willen weten, neem dan gerust contact met mij op.

REVIEWS