Beweegcoach 

Bewegen is leven

Vind je het lastig om in beweging te komen en/of te blijven? Samen bekijken we hoe we beweging kunnen integreren in jouw leven! Want… Bewegen is leven!

De mens is gemaakt om te bewegen. Zitten we een tijdje veel stil, dan raken we al heel snel uit balans. Dit kan leiden tot lichamelijke en mentale problemen. Overgewicht, stress of zelfs depressie komen op de loer te liggen. Een goed beweegpatroon geeft ons energie en het houdt ons ‘levend’.

Heb jij moeite om in beweging te komen en te blijven? Of kamp je misschien zelfs al met één van bovenstaande problemen? Als gediplomeerd beweegcoach ga ik graag met je op zoek naar jouw sleutel tot verandering. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je beweeggewoonten beter worden én blijven.

Het ideale beweegpatroon

De zoektocht naar het ideale beweegpatroon is heel persoonsgebonden. Uiteraard spelen jouw lichaamsbouw en conditie een rol. Net als jouw ritme en gewoonten. Om jouw doelstellingen te bepalen zullen we testen, meten en praten. Zo kunnen we een goed en persoonlijk beweegplan opstellen, gericht op het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, lenigheid en coördinatie. Vijf belangrijke pijlers voor een gezond lichaam.

BLIJVENDE VERANDERING

In beweging komen is één ding, het blijven is een tweede. Om een blijvende verandering te behalen zullen we je nieuwe beweegpatroon moeten integreren in jouw leven. Dat kan alleen als we éérst jouw beweegredenen in kaart brengen. Waarom vind je het lastig om in beweging te komen? Hoe ziet je beweegverleden eruit? Welke beweegpogingen heb je al gedaan en waarom zijn deze mislukt? Laten we deze ervaringen omzetten in een positieve en langdurige verandering. Laten we aan de slag aan!

DIVERSE TRAJECTEN

Natuurlijk zijn er verschillende wegen die naar een bewegingsrijk leven leiden. Welke weg past bij jou? Hieronder heb ik diverse trajecten opgesomd. Mocht je twijfelen, neem dan gerust contact op voor advies.

Trajecten

Laten we aan de slag gaan

 

Hieronder staan de diverse trajecten. Wat past bij jou? Of laat je je liever adviseren? Neem dan direct contact op.

Fem B I - intake beweging

Een lichaamsanalyse en daarmee krijg je inzicht in gewicht, lichaamsvetpercentage, vochtpercentage, viscerale vetwaarde, BMR, berekening dagelijkse energiebehoefte aangevuld met sport, metabolische leeftijd, spiermassa, botmassa. We meten de bloeddruk en maken een beweegplan. Duur: 45 minuten. Kosten €75,-.

Fem B II - traject beweging

Je hebt de intake beweging gedaan en gaat aan de slag. Tijdens dit traject hebben wij 6 x een consult van 30 minuten. Per consult bekijken we de uitkomsten van het beweegdagboek, is er een weegmoment, is er gelegenheid voor vragen, pakken we mentale blokkades aan en maken we nieuwe afspraken. Tarief: €299,-.

fem individueel wandelen/ powerwalk & coaching

Powerwalken of wandelen en daarbij doen we onderweg ook een aantal spierversterkende oefeningen maar is er ook ruimte voor een coachgesprek, hoe gaat het, waar loop je tegenaan, wat gaat er heel goed en wat gaat er minder goed. Data plannen we in samenspraak. 4x wandelen & coachgesprek. Duur: 60 min per wandeling.Kosten: €200,- voor 4 sessies.

Fem individueel hardlopen & coaching

Hardlopen en onderweg doen we ook een aantal spierversterkende- en ademhalingsoefeningen maar is er ook ruimte voor een coachgesprek, hoe gaat het, waar loop je tegenaan, wat gaat er goed en wat gaat er minder goed. Data plannen we in samenspraak. 4 hardlopen en coachgesprekken, Duur: 60 minuten per hardloopsessie. Kosten: €200,- voor 4 sessies.

Fem individueel suppen & coaching

Samen het water op! Ieder op een eigen sup gaan we vanuit mijn praktijk het water op. Onderweg doen we een aantal balans- en ademhalingsoefeningen en is er ruimte voor een coachgesprek. Hoe gaat het, waar loop je tegenaan, wat gaat er heel goed en wat gaat er minder goed. Data plannen we in samenspraak. 4x suppen & coachgesprek, duur 60 min per sessie, kosten 200,- voor 4 sessies.

REVIEWS